HHM Huse

Anbefales, Byggefirmaer, HHM Huse, Kontrakt No Comments on HHM Huse

Vi havde en god dialog med HHM Huse fra første kontakt.

De havde et showroom med forskellige materialer som man kunne bruge i deres huse. Det var besværligt at undersøge alternative materialer i forhold til standardmaterialer og det er selvfølgelig et minus hvis man ikke ønsker at benytte de udvalgte materialer.

HHM var særdeles professionelle i salgsprocessen og vi var også meget tæt på at vælge dem i stedet for Bernt Nielsen Huse. Grunden til at vi valgte Bernt Nielsen Huse var at de var lidt bedre med detaljerne i typehuset. De havde også nogle løsninger som appelerede til os med det samme. Som vi sagde til os selv “hvis der skulle placeres et vindue på en flade så ville HHM placere den i midten, mens Bernt Nielsen ville placere det nederst i venstre hjørne”. Bernt Nielsen huse er bare lidt dygtigere til detaljerne i typehuse.

De viste os også et hus hos en potentiel kunde som var fint, men det var altså bare ikke nogen løsninger som fangede os – smag og behag :-). To. kunne vi ikke få nogen referencebesøg hos Bernt Nielsen Huse udover prøvehusebesøg.

Vi ville helt sikkert overveje HHM huse igen ud fra den behandling vi fik i salgsprocessen.

Author

Related Articles

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Search

Back to Top