Afdækning af tag i vinkel

Bernt Nielsen Huse, Dårlig kvalitet, Klager, Kontrakt No Comments on Afdækning af tag i vinkel

Vi var kede af at konstatere at der under et regnvejr ikke var blevet afdækket forsvarligt, hvorfor regnen havde uhindret adgang til isolering.

Vi fik vores byggeleder til at overbevise Bernt Nielsen Huse til at fjerne isoleringen for at isætte ny isolering, men på trods af at isoleringen var tydelig gennemblødt, var det under højlydte protester, at det blev udskiftet. Det forsinkede så byggeriet et par dage da det hele skulle ned igen og skulle skiftes. Aflevering blev i vores tilfælde ikke udskudt.

Erfaring: Det er vores anbefaling at der aftales at alle materialer afdækkes når det regner eller der er sandsynlighed for regn. Det skal aftales at isolering straks skal udskiftes og at det ikke må medføre en justering af tidsplan, frister og aflevering. Det anbefales at der er gennemgang efter at ny isolering er lagt i således at I er sikre på at udskiftningen rent faktisk er sket.

Author

Related Articles

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Search

Back to Top